ALGEMENE VOORWAARDEN

KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN op zoek absoluut garanderen dat alle auteurs op elk publicatie. Respect voor het verwijderen op elk moment van de publicatie, de auteurs indien zij dit wensen.

KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN> ©2015 Alle rechten voorbehouden aan de respectievelijke publicaties.

Als u geïnteresseerd bent in het opnemen van hun publicatie op onze website, neem dan contact met ons op via info@worldpresstitles.com .


VOORWAARDEN VAN DE TOEKOMST PRIME LTD. DIENST VAN permission marketing

Future Prime, met het hoofdkantoor in Avenida Ilha da Madeira, 35F - 3º B 1400-203 Lisboa, Portugal, NIF: 505 111 942, is, onder andere activiteiten, het bezitten van een dienst van toestemming e-mail marketing.

Deze dienst wordt aangeboden via verschillende websites van het bedrijf.

De service van toestemming e-mail marketing wordt verstrekt aan u (hierna "de Abonnee") als gevolg van de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst.

Dit document vormt de volledige overeenkomst tussen de Abonnee en Toekomst Prime Ltd.

1. SERVICE BESCHRIJVING

De service van toestemming e-mail marketing is om te versturen via e-mail en / of sms, informatie en reclame over producten en diensten die past bij de abonnee socio-demografisch profiel, zolang er uitdrukkelijke toestemming een overeenkomstige gebruiker.

De Abonnee wordt als volgt uitdrukt zijn / haar overeenkomst:
(A) Het faciliteren van bepaalde actuele, volledige en waarheidsgetrouwe informatie over de abonnee zoals gevraagd door de dienst
(B) Het onderhouden en dezelfde informatie bij te werken om het volledig en accuraat te houden.
De abonnee drukt de kennis en is zich ervan bewust dat de gegevens die hij biedt (de "Registratie-informatie") in een geautomatiseerd bestand en in een proces te behandelen en beheren van deze gegevens zullen worden opgenomen.

Om een toestemming e-mail marketing service gebruiker zijn door het invullen van een full aanvraagformulier in een van Future Prime websites, zal de abonnee schenken aan de toekomst het recht om derden bepaalde informatie te geven uit de opneming op de Abonnee en zijn status als een gebruiker van de Dienst.

Als alle informatie van de Abonnee resulteert valse of onjuiste, Future Prime behoudt zich het recht voor de inschrijving van de Abonnee te annuleren en is bevoegd om de rechten van de Abonnee van het gebruik van de Dienst te staken. De Abonnee machtigt Future Prime te houden en gebruik maken van de gegevens van de Abonnee, met als doel het aanbieden van de abonnee andere diensten en producten van Future Prime en van andere organisaties.

De abonnee weet en beseft dat de Registratie-informatie wordt verzameld, geregistreerd en opgeslagen in toekomstige premier Ltd. servers.

De Abonnee kan de rechten van toegang, rectificatie, annulering en oppositie over de verwerking van hun persoonsgegevens.
De uitoefening van deze rechten moet plaatsvinden via elk medium dat de Abonnee relevant beschouwt:
a) Door de uitschrijflinks van annulering van de huidige dienst in alle communicatie via e-mail; b) Per e-mail: info@worldpresstitles.com, met als onderwerp verwijderen c) Per post: Future Prime Lda, Avenida Ilha da Madeira, 35F - 3º B 1400-203 Lisboa, Portugal

2. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De Abonnee uitdrukkelijk akkoord om uitsluitend elke en alle risico's die voortvloeien uit het gebruik van de toestemming e-mail marketing service nemen.

Toekomst Prime is niet verantwoordelijk: het onvermogen de service de onderbreking van de bedrijfsvoering voor enige directe of indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade van welke aard dan ook van nalatigheid (inclusief verlies van uitkeringen).

Toekomstige premier garandeert niet: dat de dienst voldoet aan de eisen van de abonnee de dienst niet onderbroken de service is 100% veilig, tijdig of foutloos verwachte resultaten van het gebruik van de dienst de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de verkregen via de service-informatie. de juistheid van gebreken in de dienst.

De websites en e-mailing gestuurd door Future Prime kan links naar andere websites die buiten de controle van de Toekomst Prime en niet gecontroleerd door Future Prime bevatten. In het geval van de toegang tot die andere sites koppelingen, moet u zich ervan bewust dat deze sites eventueel zou kunnen vragen en persoonlijke gegevens te verzamelen in overeenstemming met haar privacy beleid, dat kan afwijken van ons. Het is ook belangrijk op te merken dat de websites en e-mails verzonden door Future Prime af en toe kan links naar andere sites gemaakt en beheerd door andere organisaties.

Aangezien deze sites geen eigendom zijn van de Toekomst, we kunnen niet de kwaliteit, geschiktheid of de werking daarvan te waarborgen, en onze relatie met de genoemde websites houdt een goedkeuring van de producten en of verkocht of geadverteerde diensten, noch enige informatie op deze betrokken websites impliceert niet .

We raden je aandacht en neem ook rekening mee houden dat in geen geval zal Future Prime verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt aan u of uw familieleden en vrienden met betrekking tot het gebruik van de inhoud, goederen of diensten die op een van deze websites.

3. Geen wederverkoop of commercieel gebruik van SERVICES

Het gebruik van de Dienst is alleen voor Future Prime abonnees en klanten (adverteerders of sponsors). Abonnees, Sponsors en adverteerders ermee akkoord niet op te geven of doet geen commercieel gebruik van de Service, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Future Prime.

4. SUBSCRIBER GEDRAG

De Abonnee is als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de uitzendingen via de Service. Het gebruik van de dienst door de Abonnee is onderworpen aan de lokale wet- en regelgeving, districten, autonoom, nationaal en internationaal.

De Abonnee stemt: Laat de Dienst voor illegale doeleinden, noch hierin verboden niet gebruiken Niet bemoeien met de systemen of netwerken verbonden met de dienst of koppel ze Voldoen aan alle voorschriften, regels en procedures van de netwerken die met onze toestemming E-mail Marketing systemen. Toekomstige premier kan onmiddellijk, naar eigen goeddunken, uiteindelijk de dienst van toestemming e-mail marketing met een specifieke abonnee, indien het gedrag van de abonnee is niet in overeenstemming met deze voorwaarden.

5. VERGOEDING

De Abonnee stemt ermee in om te compenseren en ontslaat van alle aansprakelijkheid Future Prime, haar dochtermaatschappijen, filialen, directeuren en medewerkers, van elke claim of procedure, met inbegrip van redelijke honoraria van advocaten, die door derden als gevolg van het gebruik van de Toestemming E-mail Marketing dienst door de abonnee of van de onderhavige overeenkomst schending door de abonnee, evenals de schending van de abonnee of een andere gebruiker van onze Toestemming E-mail Marketing Service door het gebruik van de computer van de abonnee, van de intellectuele, industriële of enig ander recht van een individuele persoon of entiteit.

6. LIDMAATSCHAP DEELNAME OF ADHESION

De Abonnee kan correspondentie met de adverteerders die hun producten op onze Toestemming E-mail Marketing Service presenteren of deel te nemen in hun reclamecampagnes te behouden. Deze correspondentie of deelname aan campagnes, met inbegrip van de levering van goederen en diensten aanbod en de betaling te hebben, en eventuele andere bepalingen, voorwaarden, garanties in verband met dergelijke mailings of reclamecampagnes zal alleen tussen de Abonnee en Adverteerders worden vastgesteld. Toekomstige premier aanvaardt geen aansprakelijkheid, verplichting of een afgeleide van een dergelijke correspondentie of participatie.

7. ALGEMENE

Deze overeenkomst wordt beheerst door de Portugese wet, het ondergaan van de partijen bij een omstreden onderwerp afgeleid van deze overeenkomst op de rechters en rechtbanken van Lissabon (Portugal). De titels van de clausules in deze overeenkomst worden uitsluitend gebruikt voor het gemak van de partijen en het ontbreken van wettelijke of contractuele betekenis.

8. WIJZIGINGEN IN SERVICE VOORWAARDEN

Vanwege de bijzondere voorwaarden van de dienst, en in staat zijn om de meest geschikte dienst op elk moment, Future-president kan de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst te wijzigen door kennisgeving aan de abonnee na kennisgeving van wijzigingen aan de site www.future-prime. com.

Het ononderbroken gebruik van de Dienst van de Toestemming E-mail Marketing door de Abonnee is een bekrachtiging van dit document vormen, met de aanpassingen en wijzigingen die zijn ingevoerd.

9. SERVICE WIJZIGINGEN

Om dezelfde redenen als hierboven, Future Prime behoudt zich het recht te wijzigen of stop de Toestemming E-mail Marketing Service in zijn geheel of gedeeltelijk, niet hoeven geen kennisgeving aan de abonnee. Toekomstige premier is niet verantwoordelijk voor de Abonnee of voor een derde deel voor zijn recht te wijzigen of stop de Toestemming E-mail Marketing Service te hebben uitgeoefend.

10. RELATIE CONCLUSIE

Zowel de Abonnee en Toekomst Prime zal de dienst definitief te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving, met of zonder reden, en die beslissing wordt onmiddellijk van kracht, wanneer een van de partijen daartoe besluit. In het geval van Abonnee onenigheid in een van de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst of een van de wijzigingen, of indien de Abonnee is niet tevreden met de service Toestemming E-mail Marketing Service, de enige en stelde voor onmiddellijke acties zijn een van deze:
Stop met het gebruik van de dienst;
Annuleren van uw abonnement op de Dienst;
Houd Toekomst Prime van dit besluit, via de in paragraaf 1 beschreven proces.
Na voltooiing van de Dienst alle rechten van de abonnee aan de Toestemming E-mail Marketing Service gebruiken, dient onmiddellijk te staken
Klik hier voor de covers van
Kranten in uw e-mail.
Free Service
Bedankt voor het registreren.
Raadpleeg uw e-mail om uw inschrijving te bevestigen.

BETROKKEN BIJ DE AANVAARDING VAN ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID

Ik wil de nieuwsbrieven ontvangen Kranten en Tijdschriften
We willen graag tot 7 keer per week exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties) ontvangen